ستاد احیاى امر به معروف‏
 به فکرم رسید، اکنون که خداوند توفیق تشکیل ستاد اقامه نماز را به ما داد و توانستیم میلیون‌ها جلد کتاب نماز در سطوح مختلف تهیه، تکثیر و توزیع کنیم و فرهنگ نماز را گسترش دهیم، دوستانى را پیدا کنیم تا براى زکات و امر به معروف نیز کارى فرهنگى انجام دهیم.
 به جمع فضلاى قم - که از شاگردان شهید آیت الله بهشتى و قدوسى - رفتم و ناله‌‏اى زدم و همراهانى پیدا کردم. با آیت الله جنتى ستاد احیاى امر به معروف را تشکیل دادیم و کار را شروع کردیم. از خداوند هم توفیق خواستیم. در این ستاد، هر یک از دوستان کارى را به عهده گرفت و سهم من هم کار فرهنگى و تبلیغى شد. لازم دانستم کتابى در این زمینه بنویسم. این کتاب تکمیل پانزده جلسه درسهایى از قرآن است که در تلویزیون پیرامون امر به معروف داشته‌‏ام. در این کتاب، علاوه بر اهمیت موضوع و آثار شوم ترک آن، به شیوه‌ها و وظایف آمران به معروف و نیز علاوه بر آیات و روایات، به مسائل اجتماعى و حکومتى و روانى که مربوط به این فریضه مى‌‏شود اشاراتى شده است.

یکى از معروف‏‌ها برپایى نماز است که بحمدالله در جامعه ما گسترش یافته است. امروز که این کلمات را مى‌‏نویسم، ده‌‏ها هزار نماز جماعت به طور آزاد در مراکز آموزشى، میادین ورزشى، پادگان‌ها، ادارات و کارخانجات بر پا مى‌‏شود.
 معروف دیگر، توجه به قرآن است که صدها هزار نفر از این نسل به آموزش و حفظ و مفاهیم آن رو آورده‏اند.
 معروف دیگر، پیشرفتهاى علمى، ابتکارات، اختراعات، برنده‌‏شدن در مسابقات علمى و از همه مهم‏‌تر پیروزى رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس و خنثى کردن توطئه‌‏ها و توسعه کتابخانه‏‌ها و دانشگاه‌ها و کم شدن بى‌سوادى و افزایش خدمات بهداشتى و علمى، رفاهى و... است.

اما در کنار همه این‌ها، مفاسد فراوانى نیز وجود دارد که باید براى محو آن‌ها فکرى کرد.
 نکته قابل توجه این‌که، معروف و منکرهاى هر گروه و دستگاهى را مؤمنان واقعى آن نظام بهتر مى‏‌شناسند؛ یعنى فرمانده یک ارتش، بهتر از هر کس معروف و منکر پادگان را مى‌‏شناسد. اگر او با هم‌فکران مؤمن خود جلساتى در جهت گسترش معروف و جلوگیرى از منکرات تشکیل دهد، با امدادهاى الهى مى‏‌تواند پادگان را به یک محیط بسیار سالم تبدیل کند. هم‌چنین معتمدین بازار، مدیران کارخانه‏‌ها، پیرمردان روستاها، قهرمانان ورزشکار، اساتید دانشگاه‌‏ها، معلمان دلسوز و مسئولین نظام، هر یک در هر رتبه‌‏اى که هستند، به خاطر محبوبیت و تخصص و سابقه و شناخت عمیق از جزئیات، بیش از هرکس مى‌‏توانند معروف را گسترش دهند؛ لذا قرآن، امر به معروف و نهى از منکر را بیشتر به دوش کسانى گذاشته، که از امکانات ویژه‏‌اى برخودارند؛ زیرا مردم از این افراد حرف شنوى بیشترى دارند.1

1) الذین ان مکناهم فى الارض اقامواالصلوة و اتواالزکاة و امروا بالمعروف و نهوا عن المنکر. حج /41.

    کتاب امر به معروف و نهی از منکر حجت الاسلام قرآئتی